Sporters

Uw voeten zijn (letterlijk) de gangmakers bij het sporten en actief bewegen. Als uw voeten goed verzorgd en in perfecte conditie zijn, dan bent u sneller, wendbaarder en uiteindelijk succesvoller. Wie wil winnen, moet onderaan beginnen. En daarbij help ik u graag.

 

Als sporter besteedt u vaak veel aandacht aan uw algehele conditie, techniek, voeding, kleding en schoeisel. De verzorging van uw voeten wordt vaak vergeten, maar ook de voetverzorging hoort bij het op peil houden van uw conditie. Als u vaak sport, ontdekt u direct het verschil na een behandeling bij de pedicure.
Niet alleen bij voetballen en hardlopen, maar bij vrijwel elke sport worden uw voeten extra belast. Zelfs bij biljarten en darten. Om blessures te voorkomen is het van belang dat uw voeten in goede conditie zijn en dat u de juiste sportschoen draagt. Bij mij worden uw voeten goed verzorgd en ik kan u adviseren over uw schoenkeuze. Slecht passende schoenen kunnen namelijk vervelende klachten veroorzaken, zoals blauwe nagels, nagels die ingroeien of scheuren, kloven op de hielen of eeltknobbels aan de grote tenen.

 

Aarzel daarom niet langer en maak bij mij een afspraak.