Home


Extra maatregelen bij Vroni’s Voetverzorging in verband met COVID-19

Sinds 11 mei jl. ben ik weer gestart met mijn praktijk. Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen gezond is en blijft, heb ik in mijn praktijk een aantal zaken veranderd. Zo draag ik al bij het openen van de deur een mondkapje en staat er in de gang een flacon handgel.

Wat ook belangrijk is, zijn onderstaande gezondheidsvragen:
1. Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
3. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
5. Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Ik verzoek u met klem om de afspraak te annuleren als u één van deze vragen met JA beantwoord. U kunt weer een afspraak met mij maken totdat op elke vraag het antwoord NEE is. Uiteraard zal ook ik de afspraak afzeggen als ik op één van de gezondheidsvragen ja moet antwoorden.